HomeHumorMan verpest fotoshoot van een influencer met een ultieme fotobom

Man verpest fotoshoot van een influencer met een ultieme fotobom

Veel mensen genieten op dit moment van hun welverdiende vakantie. Zorgvuldig zijn de mooiste hotels uit gezocht, met de mooiste zwembaden. Helaas zijn die mooie zwembaden tegenwoordig wel een hotspot voor influencers, die daar hun kiekjes schieten voor de gram. Deze gozer was daar wel klaar mee.

Influencers in het wild

De afgelopen jaren heeft zich een nieuw fenomeen ontwikkeld. Dat zijn de influencers, die hun fotoshoots in het openbaar aan het doen zijn. Ze kennen absoluut geen schaamte en poseren in de meest bijzondere hoeken om zo optimaal op de foto te staan. Dit ziet er soms zo dom uit, dat het genieten geblazen is voor omstanders om ernaar te kijken.

Op Instagram is er zelfs een pagina met bijna 5 miljoen volgers, die alleen maar filmpjes post van influencers in het wild. Je ziet er de meest bijzondere poses voorbij komen, waarbij influencers alles doen voor de juiste foto. Deze posts worden miljoenen keren bekeken en het is zelfs zó populair dat de bedenker van het concept er een bordspel van gemaakt heeft.

De ultieme fotobom

Je noemt iets een fotobom als iemand iets ongevraagd in een foto plaatst. Denk bijvoorbeeld aan de konijnenoortjes die je vroeger deed. Deze gozer had een ander plan en besloot letterlijk een bommetje te doen. Een goed uitgevoerde sprong maakt de influencer zeiknat, waardoor de fotoshoot zéker mislukt is. Zo maak je nog eens wat mee bij het zwembad.

Haar reactie is vervolgens goud waard, ze draait zich om en doet precies wat een geïrriteerde populaire dame zou doen. Ze laat hem een bepaalde vinger zien, maar de gozer kan er alleen maar om lachen. In de laatste paar seconden van het filmpje kun je zien hoe intens de man van zijn eigen grapje genoten heeft. Heerlijk!

Meer van dit: