HomeWTF?!Meisje laat telefoon in Dixi vallen en moet hem er dus uithalen

Meisje laat telefoon in Dixi vallen en moet hem er dus uithalen

Een meisje liet haar telefoon in een Dixi vallen en kwam zo dus in een behoorlijk dilemma. Het gebeurde op oktoberfest in Duitsland en dat is ook te zien aan de goedgevulde wc. Na wikken en wegen besluit ze haar telefoon er toch maar uit te halen, wat een behoorlijk smerig werkje is.

Mobiele toiletten

Mobiele toiletten worden in de volksmond ook wel Dixi genoemd en zijn speciaal gemaakt om in te zetten op plekken waar geen wc aanwezig is. In het geval van oktoberfest is er behoorlijk wat vraag naar ruimte om je bier te lossen en om die reden wordt daar dus ook flink gebruik gemaakt van de dixi’s.

Als kerel is er vaak wel ergens een pisbak te vinden maar als dame zijnde ben je toch enigszins verplicht om op een dixi te gaan zitten. Je pist (of kakt) dan eigenlijk in de behoeftes van al je voorgangers. Beetje ranzig maar goed, altijd beter dan in het openbaar. Het is altijd zaak om goed op te letten dat er wel wc-papier is en dat je niets in de bak laat hangen.

In de wc

Wanneer de dame op het filmpje éven niet zo scherp is, glijdt haar telefoon de Dixi in. Het dilemma om de telefoon te laten liggen of te pakken is groot en na wat wikken en wegen besluit ze er maar voor te gaan.

Ze steekt haar arm diep in de pis, kak en kots van haar voorgangers en tovert haar telefoon van de bodem vandaan. Die lijkt nog wel te werken maar heeft wel een behoorlijke schoonmaakbeurt nodig. Ook de dame die tot haar schouders in de dixi hangt, kan maar beter even kijken of er ook mobiele douches aanwezig zijn.

@jens_offiziell3.2

#fy #fyp #viral #viralvideo #viral_video #duett #tik_tok

♬ Bayrischer Defiliermarsch – Oktoberfest