HomeGekkiesLotte wipte met twee gasten in een dixi op een festival, maar...

Lotte wipte met twee gasten in een dixi op een festival, maar zit nu met een vraag

In de schijnwerpers van de meest virale gebeurtenis van het weekend staat Lotte, een ondeugende 20-jarige, die een tumultueus weekend achter de rug heeft. Op een festival besloot ze namelijk om voor zichzelf te kiezen. Maar de manier waarop is niet heel slim te noemen.

Festivals

Festivals zijn van die plekken waar je echt helemaal los kunt gaan. Er is een hoop te beleven en vooral jongeren laten zich vaak helemaal gaan. Soms gaat dat gepaard met wat verboden spul in hun lijf. Dat kan soms verkeerd uitpakken, maar ja, dat hoort er een beetje bij als je op festival avontuur gaat.

In dit geval pakte het zodanig uit, dat Lotte’s grenzen een beetje vervaagden. Ze besloot om eens flink uit te pakken toen haar vriend niet in de buurt was. Ze zag het namelijk wel zitten met twee van zijn vrienden. Na wat wikken en wegen, besloten met zijn drieën een dixi op te zoeken om wat vieze dingen te proberen.

Twijfels

Niemand had helaas iets van een rubbertje bij, dus dat verpestte een beetje de sfeer. Gelukkig had één van de heren boterhammenzakjes bij. Met een beetje fantasie werkt dat natuurlijk ongeveer hetzelfde. Zeker als de middeltjes hun werk doen, is het misschien nog wel een betere optie.

De daad werd uitgevoerd, maar achteraf sloegen de twijfels toe. Werkt zo’n boterhammenzakje eigenlijk wel? Iemand met verstand zou die vraag niet eens hardop durven stellen maar Lotte wel. Ze zoekt haar antwoord in een soort Hitkrant en gaat om die reden volledig viraal.

Lotte (20) liet zich op festivaltoilet door twee jongens nemen, heeft nu een vraag

Via Trendnieuws

Meer van dit: