HomeHumorJuf Lotte van groep 3 laat zien wat ze in het weekend...

Juf Lotte van groep 3 laat zien wat ze in het weekend doet

Juffrouw Lotte laat even zien dat ze geen stereotype juffie is. Hoewel haar leerlingen het misschien denken, is ze geen saaie juf. Sterker nog, in haar weekenden staat ze in feestkledij op de snelste deuntjes te rammen.

Juffrouw Lotte

Elke basisschool had wel een Juffrouw Lotte. Zo’n stoffige en saaie madame die het liefst boekjes van de leesmap leest in haar vrije tijd. Althans… dat is wat we dachten. Vroeger wisten we niet beter en zouden we ook nooit meer te weten komen over de juf. Er was immers geen social media.

Toch is het tegenwoordig net zo normaal voor juffen en meesters om social media te gebruiken. Het privéleven is niet zo verstopt meer als dat vroeger was en dat laat soms zien dat je een compleet verkeerd beeld van de juf hebt. Neem Lotte; haar leerlingen noemen haar ‘een saai juffie met haar thee’, maar ze weten niet dat Lotte eigenlijk kneiter brak is.

Rammen en stampen

Juffrouw Lotte is namelijk dol op harde techno. In haar mooiste outfitje staat ze haar saaie stereotype kapot te rammen. Of ze dat helemaal nuchter doet weten we niet maar je kunt je na het zien van de beelden zéker voorstellen dat ze maandag lekker een theetje pakt op het werk.

Of het heel handig is dat de kinderen of haar werkgever dit weten is ook nog maar de vraag. Toch laat ze heel Nederland zien dat juffies zich ook wel eens laten gaan in het weekend. Groot gelijk hebben ze!

@lottevranken

Het leukste is op maandag ochtend de vraag “Hoe was uw weekend juf?” 👩🏻‍🏫🕺🏻 #pabo #juf #k3

♬ origineel geluid – Lotte Vranken

Meer van dit