HomeWTF?!Na het zien van deze video zit jij nooit meer met je...

Na het zien van deze video zit jij nooit meer met je voeten in het zand

Tijdens de zomer gaan we massaal naar het strand om lekker met onze voetjes in het zand te zitten. Wij zijn niet de enige levende wezens die een dagje aan de kust wel kunnen waarderen, want onder onze voeten leeft een schepsel dat de belichaming van je ergste nachtmerrie is. Na het zien van de onderstaande video stop jij je tenen nooit meer in het zand.

Maak kennis met Australonuphis

Tussen die miljoenen kilo’s zand wonen verschillende wezens, zoals kevertjes, kreeftjes en vriendelijke zandvlooien. Er woont echter ook een schepsel dat Australonuphis heet, vanaf nu ‘Aussie’ genoemd. Aussie leeft onder het zand, en is onzichtbaar voor alle strandgangers, want dit slimme wezen zit goed verstopt.

Net zoals bij elk ander levend wezen het geval is, moet Aussie ook eten. Als hij honger heeft dan komt hij naar de oppervlakte om te zoeken naar voedsel. Sommige mensen, zoals vissers, weten dat en lokken een hongerige Aussie met een visje of een ander geurend stukje voedsel naar boven. Als Aussie regelmatig te eten krijgt, dan kan hij tot gigantische proporties groeien. Er zijn exemplaren van ruim twee meter lang waargenomen.

Gigantisch exemplaar gevangen

In de onderstaande video zien we hoe Aussie wordt gevangen door een bezoeker van het strand. De persoon in kwestie lokt hem met een klein visje, waarna het diertje zijn kopje boven het zand steekt. Vervolgens pakt de strandganger Aussie met een tang beet en trekt hem in een enkele beweging volledig uit het zand.

Aussie is een strandworm die meters lang kan worden. Deze wormen zijn blind, maar hebben een gigantisch goed reukvermogen. Na het zien van deze video kun je maar beter je voeten wassen als je naar het strand gaat, want ze kunnen ruiken als de beste. Het is niet nodig om meteen in paniek te raken, want Aussie woont samen met miljoenen soortgenoten in het Australische zand.

@tightlinezfishing

Beach Worms #fyp #foryou #spongebob #fy #you #sydney #australia #alaskanbullworm #crazy #insane #fish #creature #scary #tiktok #viral #fish #beach #monster

♬ Keep Dat Nigga – iCandy

Meer van dit: