HomeWTF?!Aantal dames hebben het erg 'gezellig' in de dixi's op het festival

Aantal dames hebben het erg ‘gezellig’ in de dixi’s op het festival

Een aantal dames hebben het erg gezellig gemaakt bij de dixi’s op een festival. Als je wel eens een festivalletje meepikt dan weet je als geen ander dat zich daar de meest bijzondere situaties voordoen. Dit keer was het de beurt aan een groepje dames om de show te stelen.

Dixi’s op een festival

Zoals de meeste van jullie wel weten, worden die mobiele toiletten op een festival ook wel Dixi’s genoemd. Mensen maken daar de meest bijzondere avonturen mee. Je leert er mensen kennen die hetzelfde plastempo hebben als jij en je bent er ook vaak getuige van andere spectaculaire gebeurtenissen.

Zo komt het ook wel eens voor dat mensen besluiten om een beetje ruzie te maken bij de toiletten. In het filmpje hieronder zie je de twee dames die het niet eens met elkaar waren en dat loopt al gauw uit de hand. Op de één of andere manier belanden ze bij een nietsvermoedende andere dame in de Dixi maar dan gaan meer mensen zich ermee bemoeien.

Bemoeien

Partijtjes als deze lopen vaak uit de hand omdat iedereen zich er mee gaat bemoeien. Vooral de dame in het dat pakje deelt een paar rake petsen uit. Uiteindelijk lijkt het erop alsof niets of niemand begrijpt wat er nu precies aan de hand is maar de beelden zijn in ieder geval hilarisch.

Meer van dit: