HomeWTF?!Dame gaat naar genderneutraal toilet, maar komt dan naast een man te...

Dame gaat naar genderneutraal toilet, maar komt dan naast een man te zitten

Nu er steeds meer genderneutrale toiletten op de ‘markt’ komen, komt het dus ook vaker voor dat mannen en vrouwen (en alles daar tussenin) elkaar tegenkomen. Voor sommige vrouwen blijkt dat een enorme cultuurschok. Mannen kunnen namelijk meestal net wat meer produceren dan vrouwen.

Genderneutrale toiletten

Genderneutrale toiletten zijn een ding geworden om iedereen een plek te geven waar ze op hun gemak naar het toilet kunnen gaan. Althans… dat geldt vooral voor de groep die zich niet thuis voelt in de standaard ‘mannen-‘ of ‘vrouwen-‘ hokjes.

Eigenlijk zat het grootste deel van de mensen daar namelijk helemaal niet op te wachten. Sterker nog, nu er steeds meer genderneutrale toiletten zijn, is er helemaal geen keuze meer om te zijn wat je bent. Omdat mannen en vrouwen nu naar dezelfde wc moeten, zullen ze dus ook vaker te maken krijgen met elkaars wc-cultuur.

Wc-cultuur

Een wc-cultuur is een begrip dat ik hier terplekke bedenk maar is wel degelijk aanwezig op ieder toilet. Zo is de cultuur thuis anders dan op openbare plekken en zit er ook weer verschil in of je bezopen in de kroeg staat of nuchter in een sterrenrestaurant. Eerder deze week zagen we ook al een dame die per ongeluk op het mannentoilet terecht kwam.

Een dame, Timi, heeft nu op Tiktok laten zien hoe groot de cultuurschok is wanneer je als dame naast een man komt te zitten. Mannen gaan maar om één reden op een openbaar toilet zitten en dat is dan ook overduidelijk te horen. Hij scheurt helemaal leeg en Timi maakt het allemaal mee. De video heeft inmiddels meer dan 20 miljoen views en dat zal nog wel even door lopen.

@timi_post

y’all it was so loud, i hope whoever this was is feeling better😬 #shart #publicbathroom

♬ original sound – timi

Meer van dit: