HomeHumorEr is nu een speciaal inlegkruisje voor mensen die veel stinkscheten laten

Er is nu een speciaal inlegkruisje voor mensen die veel stinkscheten laten

Fantastisch nieuws voor degenen onder ons met een geurig randje! We hebben zojuist een geweldig product ontdekt dat je windjes transformeert in een verfrissende pepermuntgeur. Met een eenvoudige handeling kun je voortaan met vol zelfvertrouwen een briesje laten waaien.

Laat maar waaien

Een windje laten is echt een opluchting. Het verlicht de druk en voorkomt een teveel aan gassen in je lichaam. Als je je scheetjes inhoudt, kan de pijn zelfs zo intens worden dat je net zoals deze influencer genoodzaakt bent om in een rolstoel vervoerd te moeten worden.

Het enige wat vaak weerhoudt om een windje te laten, is de afschuwelijke geur die je kunt verspreiden. Het geluid kun je nog wel enigszins maskeren, maar die geur was voorheen het grootste struikelblok. Gelukkig hebben wij nu dé oplossing gevonden: een soort inlegkruisje dat de geur absorbeert.

Makkelijk te gebruiken

Brian Conant, de creatieve geest achter het product dat hij de Flatulence Deodorizer heeft gedoopt, beweert dat zijn uitvinding de wereld aan het veroveren is. Volgens hem wordt het zelfs door artsen aanbevolen. Het bedrijf van Conant heeft het patent op dit innovatieve maandverbandje

Het inlegkruisje bevestig je moeiteloos in je onderbroek, precies op de plek waar die onaangename geurtjes vrijkomen. Het padje is zelfs wasbaar en herbruikbaar. Als het goed is, zou je het nauwelijks moeten voelen. Het neutraliseert de meest onaangename geuren dankzij de actieve koolstof die erin verwerkt is. Bovendien kun je kiezen uit verschillende geurtjes, waarbij pepermunt veruit de favoriet van de testers is.

Meer van dit