HomeHumorLaat LLDL deelnemer Martin hier het langste natte scheetje op tv ooit?

Laat LLDL deelnemer Martin hier het langste natte scheetje op tv ooit?

Als je meedoet aan het programma Lang Leve de Liefde dan hoop je natuurlijk om de ware tegen te komen. Met die hoop deden ook Martin en Maartje mee en het lijkt er goed op dat zij in elkaar een maatje voor het leven vinden. Zelfs wanneer Martin een ongelofelijke natte scheet laat, moet Maartje om hem lachen.

Goedlachse deelnemers

Al vanaf het eerste moment dat de twee elkaar zien, spat het plezier eraf. Martin komt binnen met de woorden: “Het is een vreemdeling zeker, die verdwaald is zeker”. Maartje moet daar al hard om lachen en vraagt of hij misschien Piet heet? Martin reageert daar ook weer gevat op.

Als ze vervolgens even buiten gaan zitten, gaat het al gauw over de vissen in de tuinvijver. “Ik heb geen hengel bij me” zegt Maartje. Martin reageert: “Ik heb wel een hengeltje bij me, maar die is een beetje kort”. Ook daar hebben de twee deelnemers de allergrootste lol om. Vervolgens pakken ze het vragenbakje erbij om te kijken wie de gekste bek kan trekken. Maartje laat meteen zien die wedstrijd te kunnen winnen.

Lachend naar huis

Het mooiste moment moet dan nog komen. Martin zit namelijk blijkbaar al een tijdje op een scheet en besluit er uiteindelijk maar gewoon voor te gaan. Secondenlang pruttelt er een scheetje uit, terwijl hij Maartje diep in de ogen aankijkt. Beetje vreemd zou je zeggen maar Maartje moet er verschrikkelijk hard om lachen.

Deze week zullen we zien hoe het tussen de twee gaat verlopen maar de kijkers zijn in ieder geval al laaiend enthousiast. “Zijn deze mensen nog samen? Ik hoop het voor ze! En of ze mij willen adopteren als kleinkind”, reageert iemand onder het fragment. Het lijken ook ontzettend gezellige mensen en het is jammer dat dit fragment maar zo kort duurt.

Meer van dit: