HomeHumorDame gaat per ongeluk naar het mannentoilet en maakt daar iets onvergetelijks...

Dame gaat per ongeluk naar het mannentoilet en maakt daar iets onvergetelijks mee

Een dame is per ongeluk naar het mannentoilet gegaan, en heeft daar iets onvergetelijks meegemaakt. Voor veel vrouwen is een openbaar toilet wat minder prettig dan voor mannen, maar als je als vrouw op een mannentoilet terecht komt dan weet je niet wat je overkomt.

Verschillen

Mannen en vrouwen worden verschillend geboren. Hoewel er een groep is die vindt dat mannen en vrouwen gelijk zijn, is dat feitelijk natuurlijk niet zo. Een mannentoilet ziet er dan ook een stuk anders uit dan een vrouwentoilet. Zo heb je bij de mannen vooral pisbakken, en bij de vrouwen vaak rijen.

Toch worden de wc’s tegenwoordig steeds meer gemixt. Waarom? Geen flauw idee eigenlijk. Waarschijnlijk zit meer dan 95% van de mensen niet op zon genderneutraal toilet te wachten, maar toch verschijnen ze op steeds meer plekken. Ook de dame uit het onderstaande filmpje zal er na deze onvergetelijke situatie niet gauw meer met mannen naar de wc willen.

Per ongeluk

Audra, zoals de dame heet, ging per ongeluk naar het mannentoilet. Als ze doorheeft dat ze niet op de goede plek zit, besluit ze dat ze gaat wachten tot de mannen weg zijn. Tijdens het wachten maakt ze een klein snapchatfilmpje van zichzelf om te laten zien dat ze in een benarde situatie zit.

Als ze al een tijdje zit te wachten, maakt ze echter iets onvergetelijks mee. Een gozer heeft de druk er aardig op zitten en besluit die dan te lozen. Dit produceert een ongelofelijke mannentoeter. Ze kan er gelukkig best om lachen en besluit het filmpje later op TikTok te zetten. Daar heeft de video nu meer dan 2 miljoen likes gekregen.

@audra.johnson

WHAT IS GOING ON IN THERE?? 😭😭

♬ original sound – Audra Johnson

Meer van dit: