HomeWTF?!Erik uit Lang Leve de Liefde jaagt zijn date weg om wat...

Erik uit Lang Leve de Liefde jaagt zijn date weg om wat hij op het toilet doet

In het programma Lang Leve de Liefde is het regelmatig raak tussen de deelnemers. Dat levert dan ook fantastische televisie op en ook nu weer hebben we een fijn fragmentje gevonden. Erik doet namelijk iets op de wc waar hij keihard voor wordt uitgelachen.

Lang leve het Toilet

De programma makers staan er om bekend om op de één of andere manier altijd een bijzondere match te regelen. Dit keer zien we een niet-roker met een roker onder 1 dak en dat valt vaak niet zo heel goed uit.

Erik geeft wel meteen aan dat hij alleen in de ochtend rookt en al zeker niet binnen. Dat zou stinken en slecht zijn voor de muren. Waar hij wel rookt is op het toilet(???), wat in mijn optiek toch echt binnen is maar goed… Blijkbaar vind zijn date Esmee ook dat het raar is wat hij zegt.

Te intiem

Esmee is in shock: “Jij rookt op het toilet!!?? JIJ ROOKT OP HET TOILET!!?? Je rookt in het toilet? Jij rookt als je op de wc zit? Ik vind het een vreemde gewaarwording…” Eigenlijk de reactie die we allemaal hebben want waarom zou je op het toilet roken??? Erik komt zelf tot de conclusie: “Misschien was dit iets te intiem om nu al te delen.”

Wat er precies intiem aan is begrijp ik dan ook weer niet. Dat ‘ie tegelijkertijd zit te kakken misschien? Dat is niet perse de reden dat roken op het toilet raar is namelijk haha. Zie hier onder zelf het fragment. Zou jij ook zo reageren als Esmee of rook jij net als Erik ook wel eens een peukie op het toilet?

Via onze collega’s van trendnieuws

Meer van dit: