HomeWTF?!Vrouw gaat vreemd en verandert in een geit

Vrouw gaat vreemd en verandert in een geit

Als je na je werk thuiskomt en alleen maar gemekker aan je hoofd krijgt dan kan het zomaar zijn dat je vrouw buiten de deur eet. Het gras is namelijk groener bij de buurman. Maar wat als er een boze tovenaar lucht krijgt van haar vermeende ontrouw? Dan verandert hij dat loeder in een geit, de held. In het onderstaande filmpje zie je het resultaat van zijn magische kunsten.

Vrouwen die vreemdgaan

Vrouwen denken anders dan mannen en pakken vreemdgaan ook anders aan. Waar mannen het liefste de secretaresse op het kopieerapparaat leggen voor een stomende sessie, pakken vrouwen het geraffineerder aan. Deze ontrouwe dames hebben ook wel affiniteit met hetzelfde kopieerapparaat, maar kunnen passievolle aandacht, een cadeautje en een exclusief etentje ook wel waarderen.

Vrouwen gaan niet alleen vreemd voor de lust, ze willen het hele pakket. Dus terwijl jij jezelf de pleuris werkt als orderpicker in een magazijn, ligt zij thuis op de keukentafel onder een succesvolle, knappe, brede en rijke vent die de ballen uit zijn broek lacht als hij kijkt naar jullie trouwfoto. Deze ondankbare vrouwen moeten keihard worden afgestraft. In sommige landen gaat men naar een medicijnman voor advies.

Vrouw verandert in geit na overspel

In deze landen kun je als vrouw maar beter oppassen als je toe wil geven aan een buitenechtelijke affaire. In het onderstaande filmpje zien we de gruwelijke gevolgen van overspel. Deze dame besloot om de bloemetjes buiten de deur te zetten, maar moest dat bekopen met een staart en een paar hoeven. Het onderlichaam van deze vrouw veranderde namelijk in het onderlichaam van een geit. Ze zal flink wat scheermesjes nodig hebben om de boel daar fris en fruitig te houden.

Haar mede-dorpsbewoners zijn massaal uitgerukt om deze betovering te aanschouwen. Het gerucht gaat dat ze inmiddels is ontslagen van haar werk bij de lokale kaasboer en dat de Efteling haar heeft benaderd met een royaal aanbod. Enfin, deze meid is er zelf niet zo blij mee. Ze zal voortaan wel twee keer nadenken voordat ze haar heilige tempel voor iedereen openstelt. We weten niet hoe het nu met haar is, maar we vermoeden dat dit verhaal nog wel een staartje gaat krijgen.

@frankchigbo #viral #fyp #tik_tok #frank ♬ original sound – laugh