HomeWTF?!Veerle kocht per ongeluk doorschijnende folie voor op het badkamerraam

Veerle kocht per ongeluk doorschijnende folie voor op het badkamerraam

Veerle kocht per ongeluk doorschijnende folie voor op het badkamerraam. Zo heeft de hele buurt een week kunnen meekijken hoe Veerle en haar vriend onder de douche stonden. Gelukkig kwam ze er ‘op tijd’ achter en kon ze nog meer schaamtevolle situaties voorkomen.

Doorschijnende folie voor het raam

Veerle is op social media bekend als Veerle de Skeerle. Ze noemt zichzelf die ene skeere meid uit je vriendengroep. Skeer is straattaal voor arm/gierig dus je kunt wel raden wat voor kwaliteit de raamfolie was.

Ze kocht de folie voor een paar euro bij de Action en plakte het op het raam. Van binnen leek het allemaal prima en overdag kon ze er ook niet doorheen kijken. ‘S nachts is dat echter een ander verhaal. Door het licht dat achter de folie vandaan komt, kun je er ineens doorheen kijken. De folie zat precies bij de douche dus ze heeft een week lang de buurt vermaakt door te douchen.

Video op Tiktok

Ze werd op de hoogte gebracht en besloot het te testen met haar vriend. In de video op TikTok is te zien hoe goed je door de folie heen kunt kijken. De buren hebben dus ook écht alles kunnen zien wat er zich in de badkamer heeft afgespeeld.

Met skeer leven is helemaal niet zo veel mis maar op sommige dingen kun je beter gewoon niet besparen. De action is een geweldige winkel met fantastische producten, maar de kwaliteit is niet altijd even goed. Soms is het gewoon beter om een paar euro meer weg te leggen. Behalve voor de buren dan… 😉

@veerle.de.skeerle

In de categorie badkamer blunders 😂 #CapCut #goedkoopwinkelen #goedkoopisduurkoop #raamfolie #action

♬ origineel geluid – veerle.de.skeerle

Meer van dit