HomeTelevisieLLDL Deelnemers Wijjo en Dick gaan ervoor in de douche

LLDL Deelnemers Wijjo en Dick gaan ervoor in de douche

Lang Leve de Liefde is weer terug op televisie en het is weer smullen geblazen. Met de markante Yordi in de hoofdrol kunnen we er weer van genieten. Toch is het niet Yordi die de show steelt, maar weten Wijjo en Dick ook indruk te maken. Ze maakte elkaar al helemaal gek op de bank maar lijken nu een stap verder te zetten.

Gek maken

De twee ietwat bijzondere deelnemers zouden niet misstaan op de camping van Walter uit B&B Vol Liefde maar gelukkig hebben zij wel de klik gevonden. Al heel snel maakte ze elkaar gek en dat nam een vervolg toen ze samen in de jacuzzi gingen zitten. Wijjo neemt hierin duidelijk de leiding.

Ze vraagt: “Vind je het fijn om hier met mij te zijn?”, waarop Dick antwoordt dat hij het nog niet helemaal zeker weet. Hij geeft aan dat ze elkaar soms niet helemaal lekker aanvoelen. Wijjo heeft daar geen boodschap aan, ze besluit hem een dikke pakkerd te geven op zijn mond. Die kan Dick wel waarderen en Wijjo ziet dan haar kans schoon.

De beelden

Ze stapt uit de jacuzzi en nodigt Dick uit om lekker mee te gaan douchen. Wat er vervolgens onder de douche te zien zal zijn, is vermoedelijk niet voor social media bestemd. Het is sowieso maar de vraag hoeveel het programma gaat laten zien van dergelijke vieze beelden.

Er was namelijk een hoop commentaar vanuit de kijkers dat er te veel beelden van wippende mensen in het programma zit. Dit zou alles te maken hebben met het tijdstip van het programma. Voorheen was het bijna iedere week wel eens raak, maar het is nu dus maar afwachten wat we dit seizoen te zien krijgen.

Meer van dit: