HomeWTF?!Ouders woest omdat dit LLDL fragment 'teveel' in beeld gebracht werd

Ouders woest omdat dit LLDL fragment ’teveel’ in beeld gebracht werd

Kennen jullie dat fragment van Lang Leve de Liefde nog waarin Laura en Duco een heuse show weggaven? Nou daar is blijkbaar wat meer gedoe over dan we dachten. Laura reageerde zelf al woest om alle meningen maar achteraf bleek dat ouders ook woest waren om het fragment.

Laura en Duco

Het fragment van Laura en Duco ging hartstikke viraal en werd dan ook opgepakt door het hele medialandschap in Nederland. In het fragment is duidelijk te zien en te horen dat Laura en Duco het naar hun zin hebben. Iets wat normaliter in het programma Lang Leve de Liefde niet altijd te zien is.

Naar verluid worden er een hele hoop nachtelijke kunstjes uitgehaald in het programma maar ze zenden het maar zelden uit. De reden daarvoor is het tijdstip dat het programma op televisie komt. Het komt namelijk elke werkdag al om 19:00 op televisie. Dit is een tijdstip dat er nog veel kinderen wakker zijn en meekijken naar het programma. Om die reden mag het programma niet te veel laten zien wat een 16+ advies zou krijgen.

Te veel detail

Nu het programma toch een keer wat meer van een vrijpartij liet zien, leidde dat tot irritatie bij ouders. Omdat het programma steeds vaker laat zien wat er in de nachtelijke uurtjes gebeurt, is de maat voor sommige ouders nu vol. Zij willen gewoon met hun kinderen naar het programma kunnen kijken.

Toch leveren zulk soort scenes wel echt een hoop aandacht en kijkcijfers op. Het is dus voor het programma kiezen tussen het één hen het ander. Wellicht is het een idee om het programma later uit te zenden zodat we van alle wippende mensen wat mee kunnen krijgen, zonder dat kinderen daar naar hoeven te kijken. Scheelt weer boze ouders.

Meer van dit: