HomeWTF?!Zo veel kost een nachtje spirualiseren in de B&B van Walter uit...

Zo veel kost een nachtje spirualiseren in de B&B van Walter uit B&B Vol Liefde

Je kan het haast niet gemist hebben dat het populaire programma B&B Vol Liefde weer begonnen is. De seizoensopener werd meer dan een miljoen keer bekeken en dagelijks kijken er vele honderden duizenden mensen naar het programma. Walter is één van de meest opmerkelijkste deelnemers, dus wij zochten uit wat het kost om bij hem te slapen.

Spirualiseren met Walter

Claudia heeft zich aangemeld voor Walter en zorgt voor misschien wel het meest opmerkelijke fragment van het hele seizoen. Claudia houdt namelijk een flink betoog over Spiritualiteit. Niet heel gek zou je denken maar het feit dat Claudia het woord steeds helemaal verkeerd uitspreekt, is natuurlijk hilarisch. Vervolgens staat ze met een wichelroede te zoeken naar iets wat ze zelf ook niet helemaal weet,

Claudia vertelt in haar betoog: “Spiruwaliteit is iets groots, is iets voelen in jezelf. Spiruawaliteit, als je dat durft, dat je dat jezelf aan durft te gaan, dat zijn de krachtigste mensen. Ik ben natuurlijk ook het kanaal van moeder aarde en het univursum. De energie die pakt me gewoon”. Vervolgens zie je hoe Claudia met de wichelroedes verkeerd om, op zoek naar energie is.

Geen match

Walter besloot al snel dat Claudia en hij geen match zouden worden, maar heeft haar niet naar huis gestuurd. Ze mocht nog even blijven om wat gratis clinics te geven voor de gasten van Walter. Als je namelijk in de B&B van Walter overnacht, mag je deze clinics volgen. Die hele poespas levert hem best een lekker zakcentje op.

Een nachtje slapen bij Walter op Le Domaine Vert, kost je namelijk 30 euro. Hiervoor heb je dan wel alleen een staanplaats op zijn camping. Wil je echt in de B&B slapen dan kan dat voor ongeveer 130 euro in het hoogseizoen. Ook heeft hij eventueel een vakantiehuisje beschikbaar voor 134 euro per nacht op voorwaarde dat je dan 6 dagen blijft. Wil je écht iets unieks dan kun je er ook voor kiezen om zijn Yurt te huren voor 80 euro per nacht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Meer van dit: