HomeHumorDame wordt lastiggevallen maar schrikt jochies op geniale wijze af!

Dame wordt lastiggevallen maar schrikt jochies op geniale wijze af!

Straatintimidatie is een steeds groter wordend probleem. Ook in Nederland worden steeds meer mensen op straat aangesproken zonder dat ze daar behoefte voor hebben. Deze dame had ook niet zon zin in een paar jochies en gaat daar op een geniale wijze mee om!

Straatintimidatie

Straat intimidatie is een flink onderwerp van gesprek. Het krijgt steeds meer aandacht en gelukkig is die aandacht een reden dat het aantal gevallen een beetje terug gaat lopen. Wordt je nou lastiggevallen op straat? Probeer dan de tactiek van deze dame eens!

Waar het normaal gesproken slim is om gewoon helemaal niet te reageren, doet deze dame het heel anders. Ze zet een mannenstem op en gaat er in mee. Iets wat de jongens totaal niet verwacht hadden.

@shaardonnay

Antwoorden op @coolgirlsxxslomo vriend: jij chillt zeker met andere boys. Wij met de boys: #fy #fyp #voorjou #vj #nightout

♬ origineel geluid – shaardonnay 🥂

Uitkijken

Naar eigen zeggen bleek dat dit trucje ook slecht uit kan pakken. In de comments stelt ze dat de jongens uit het filmpje wel aardig waren, maar dat er later andere jongens waren die haar in elkaar wilde slaan toen ze het zelfde trucje toe paste. Al met al dus een leuke tactiek om vervelende straatintimidaties af te wenden

Meer van dit: