HomeGekkiesMan gaf 15.000 uit om hond te worden maar heeft spijt: "Hondenleven...

Man gaf 15.000 uit om hond te worden maar heeft spijt: “Hondenleven is niks voor mij”

We hadden het er al eens eerder over: Toco de hond. Nou ja, een hond is het eigenlijk niet, maar hij gaat wel als hond door het leven. De beste man had voor maar liefst 15.000 euro een levensecht hondenpak laten aanmeten.

Op deze manier kon hij ‘echt’ uitgelaten worden als een hond. Toch heeft hij nu spijt van zijn aankoop. Hij had graag ook namelijk een panda willen zijn.

Hondenleven gaat niet over rozen

Het leek voor Toco het perfecte plan. Toch bleek al snel dat het leven van een hond niet zo gemakkelijk is als het van tevoren leek. De botstructuur van honden is namelijk helemaal anders dan die van een mens. Hierdoor werd het voor Toco steeds lastiger om het hondenleven na te bootsen.

Al snel was hij helemaal klaar met zijn avontuur. Toch wil Toco zeker niet terug naar het ‘echte’ mensenleven. Het mensenleven is namelijk nogal saai, waardoor hij een nieuwe uitdaging heeft gevonden. Hij wil nu namelijk als een geheel ander dier het avontuur aangaan.

Een beer of panda

Momenteel is hij aan het kijken naar een ander dier dat het beste bij zijn wensen past. Hij twijfelt op het moment tussen een panda en een beer. Een kat of een vos kan ook leuk zijn, maar deze zijn nogal klein van formaat.

Toch is het ook maar de vraag wanneer het gaat gebeuren. Het is namelijk een flinke hap geld om een nieuw dierenpak aan te laten meten.

Daarnaast moet hij ook weer iemand vinden die zin heeft om hem te voederen… Achja, voor het juiste bedrag is er altijd wel iemand zo gek te krijgen, toch?

Meer van dit: