HomeGekkiesMike maakt pijnlijke verspreking op live televisie terwijl vriendin thuis zit

Mike maakt pijnlijke verspreking op live televisie terwijl vriendin thuis zit

Zit je er net lekker in tijdens een spelletje op live televisie, maak je een ontzettend pijnlijke verspreking… Het overkwam Mike die mee deed aan het programma de TV-kijker van het jaar. In onze rubriek terug naar toen kijken we even wat er ook alweer gebeurde!

De TV-kijker van het jaar

Het programma van AVROTROS, De TV-kijker van het Jaar, is een programma dat altijd aan het einde van het jaar op televisie komt. Hier gaan 100 tv kijkers de strijd aan om de titel TV-kijker van het jaar te winnen. Mike mocht meedoen en dat deed hij vrij aardig.

Bijna een miljoen kijkers zagen hoe Mike een verspreking maakt waar hij zelf van lijkt te schrikken. Zéker omdat hij weet dat zijn vriendin mee zit te kijken. Omdat het live televisie is, is het er ook niet zomaar uit te knippen. Sta je toch wel aardig voor lul wetende dat 1 op de 17 mensen je uitspraak heeft gezien.

Kijkers

Als Mike wordt gevraagd of hij veel televisie kijkt, geeft Mike aan dat hij eigenlijk alles wel kijkt. Op de vraag of daar ook een guilty pleasure tussen zit is hij open en eerlijk: “Ik kom daar wel gewoon open voor uit hoor, voor die programma’s. Ik val gewoon op mannen”. Waarna hij van zichzelf lijkt te schrikken.

Kijkers lachten er gelukkig flink om. Het is immers gelijk duidelijk dat hij niet bedoelt wat hij zegt. Zijn eigen reactie maakt het alleen nog maar grappiger. Gelukkig is de presentator ook scherp met zijn opmerking: “Hoe harder je het zegt”..

Bron: Via onze collega’s van echtemannenwereld.nl