HomeWTF?!Deze dame wast haar wc-borstel in de vaatwasser: "Ik zie het probleem...

Deze dame wast haar wc-borstel in de vaatwasser: “Ik zie het probleem niet”

Je wc-borstel in de vaatwasser wassen… Soms kom je op het internet dingen tegen die je het liefst nooit had willen zien. In onze dagelijkse zoektocht naar alle zooi die jullie leuk zouden kunnen vinden, stuitten we op het volgende artikel. Bah.

Forum is bron van inspiratie

Fora worden vaak gebruikt om vragen aan anderen te stellen, of om gewoon meningen te geven over het een en ander. Het platform Mumsnet is zo’n forum waarbij gebruikers vragen aan elkaar kunnen stellen. Dit was dan ook het platform waarop de walgelijke vraag terug te vinden was.

Een moeder vroeg namelijk of de andere leden van het forum al kennis hadden gemaakt met ‘deze hack’: “Ik maak om de zoveel maanden mijn wc-borstel schoon in de vaatwasmachine. Ik steek de borstel en houder in voor een heet wasje en ze komen er weer als nieuw uit”. Ze vroeg het zich af omdat ze er door een vriendin op werd gewezen dat het ranzig was om dit te doen. Ze ging om die reden op zoek naar antwoorden of dat ook daadwerkelijk ranzig is.

Onredelijk

Ze vind zelf haar vriendin nogal onredelijk omdat alles toch echt schoon is na een wasje in de vaatwasser. Helaas voor haar stond ze toch wel helemaal alleen in die mening. Ze haalde nog net niet de spreekwoordelijke doos van Pandora tevoorschijn met dit onderwerp. Ze wordt dan ook flink duidelijk gemaakt op het forum dat het gewoonweg ranzig is om een strontborstel in je vaatwasser te stoppen.

Toch zijn er ook mensen die het gewoon voor haar opnemen. Zo valt te lezen dat het inderdaad een goede optie is om de wc-borstel schoon te maken. Sommige vinden het zelfs nog hygiënischer als wanneer je een smerige borstel naast de wc laat staan. Toen we er dieper indoken zagen we zelfs dat héél véél mensen dit doen. Wij vinden vooral dat iedereen lekker zelf moet doen waar die zin in heeft maar iemand die dat doet hoeft ons niet te vragen voor een kopje koffie! Wat vind jij?

Meer van dit: