HomeShowgekkiesVreselijk nieuws voor Frank Caprio, de bekendste rechter van de wereld

Vreselijk nieuws voor Frank Caprio, de bekendste rechter van de wereld

Vreselijk nieuws voor Frank Caprio, de bekendste rechter van de wereld. Als we in Nederland dachten dat Mr. Frank Visser de bekendste rechter was, dan hebben we het flink mis. Ten eerste is de beste man geen rechter en ten tweede mag onze Frank de schoenen van deze Frank nog niet eens poetsen. 

Wie is Frank Caprio

Frank Caprio is een Amerikaanse rechter. Zijn zaken en uitspraken worden opgenomen en uitgezonden op televisie. Dat programma heet ‘Caught in Providence’ en wordt heel goed bekeken. Kijkers zijn dol op de manier hoe Caprio de verdachte behandelt, en verzamelde veel fans.

Toen stukjes van het programma op social media belandde, ging het al heel snel viraal. Video’s van zijn werkzaamheden haalden bijna een miljard views over de hele wereld. Het zorgde er ook weer voor dat mensen weer vertrouwen in het rechtssysteem kregen als ze Frank aan het werk zagen.

Vreselijk nieuws

Ditmaal kwam er bij Caprio geen mooi filmpje over hoe hij een boete kwijtscheldt, maar kwam hij met vreselijk nieuws. In een post op Instagram laat hij namelijk weten dat hij de diagnose Alvleesklierkanker heeft gekregen. Op 87-jarige leeftijd is dat natuurlijk in veel gevallen een doodvonnis, maar Frank Caprio wil het niet zo makkelijk opgeven.

Op social media vraagt hij om voor hem te bidden. Het filmpje werd al meer dan 2 miljoen keer bekeken en fans zijn kapot van het nieuws. Hoewel het dus vreselijk is, wil Frank het nog bij lange na niet opgeven. Dat is maar goed ook, want zijn werkwijze is heel bijzonder. Bekijk hieronder een fragment om te zien waarom deze rechter zo veel fans heeft gekregen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frank Caprio (@therealfrankcaprio)

Meer van dit: