HomeWTF?!Man filmt hoe agenten een mede-agent aanhouden met taser

Man filmt hoe agenten een mede-agent aanhouden met taser

Een man heeft gefilmd hoe politieagenten een mede-agent aanhouden met een taser. Ze houden hem onder schot terwijl ze hem in de boeien slaan. Iedere context ontbreekt dus er ontstond al gauw discussie in de reacties onder dit filmpje. Is dit een oefening of een wolf in schaapskleren?

Agenten houden mede-agent aan met taser

Agenten oefenen al jaren met elkaar om situaties te schetsen die zich in het echt voor kunne doen. Logisch ook, want als er écht wat aan de hand is dan moeten ze goed voorbereid zijn. Zo hebben ze de taser nog niet zo lang in hun arsenaal zitten, waardoor er nog flink wat oefening nodig is.

Als we dit filmpje zien dan is het aannemelijk dat het om een oefening gaat. Toch is het zo dat er ook een hoop boeven bij de politie werken. Iedereen die de videoland serie sleepers heeft gezien, weet hoe dat in zijn werk gaat. Boeven fungeren dan als een wolf in schaapskleding in het politiecorps.

De reacties

De reacties onder het filmpje stromen binnen. Er is een grote groep die inderdaad denkt dat het om een oefening gaat maar er zijn ook mensen die dit erg schrijnend vinden. Die groep is ‘bang’ dat er een hoop boeven bij de politie werken en vertrouwen ze niet meer.

Als dit een oefening is, is het natuurlijk alleen maar goed. De agenten leren omgaan met de situaties die ze in hun werk tegenkomen. Is dit geen oefening? Dan is dit natuurlijk nog veel beter. Dan hebben we weer een boef minder op straat. Boeven die verkleed zijn als mensen die je zouden moeten helpen, is natuurlijk een groot probleem. Wat denk jij? Is dit een oefening of zien we hier een boef in politiekostuum.

@foodbymellah

POV: ROLLEN ZIJN OMGEDRAAID😂 #pov #oefening #politie #zwolle

♬ origineel geluid – Food By Mellah #StreetFood

Meer van dit: