HomeGekkiesGozer is het niet eens met aanhouding en doet dan iets doms

Gozer is het niet eens met aanhouding en doet dan iets doms

Een gozer is het niet eens met zijn aanhouding. Als je een overtreding hebt begaan en je wordt betrapt dan heb je natuurlijk de kans dat je op de achterbank van een roodblauw gekleurde wagen belandt. Zo ook deze gozer, die vervolgens iets heel doms besluit te doen.

Gozer is het niet eens met aanhouding

Laten we vooropstellen dat je met dergelijke filmpjes nooit weet wat er nu allemaal vooraf gaat. Het kan natuurlijk zo zijn dat deze jongen onterecht wordt aangehouden maar het lijkt er sterk op dat het wel terecht is. Er is in ieder geval een hele hoop mankracht voor nodig om de gozer te pakken te krijgen.

Als hij vervolgens eindelijk in de politiewagen gezet is, ontstaat er een kleine worsteling. Om zo min mogelijk problemen te krijgen, kun je het beste gewoon meewerken. Deze gozer kende dat principe nog niet helemaal en besluit dan iets doms te doen. Hij trapt vol gas het raam van de deur van de wagen eruit. Lekker handig, als hij onschuldig was dan is hij dat nu in ieder geval niet meer. Hij had het beter kunnen doen zoals de jongen uit dit artikel.

Meer van dit