HomeShowgekkiesBekende agent rijdt als een volslagen gek naar huis en moet rijbewijs...

Bekende agent rijdt als een volslagen gek naar huis en moet rijbewijs inleveren

Politie vlogger Jan-Willem heeft honderden duizenden volgers en is met name populair onder een jongere doelgroep. Hij vlogt zijn dagelijkse werkzaamheden bij de politie en is daarmee een belangrijk uithangbord. Dat geeft hem echter geen privileges waardoor hij boven de wet staat… merkt hij nu zelf.

Politievlogger Jan-Willem

Jan-Willem begon jaren geleden zijn diensten te vloggen. Hierbij nam hij zijn camera mee op zijn patrouilles en filmde dan wat hij allemaal meemaakte als agent. Zijn filmpjes werden enorm veel bekeken en daardoor werd ook Jan-Willem steeds populairder. Hij verzamelde honderden duizenden volgers, die allemaal op zijn filmpjes zaten te wachten.

Vandaag kwam er ook weer een filmpje maar dit keer was die wat anders dan anders. Er kwam namelijk een video online waarin Jan-Willem vertelt dat hij zijn rijbewijs kwijt is. Niet omdat hij hem is verloren, maar omdat hij rond had gescheurd als een volslagen gek. Het verhaal is namelijk dat hij met ruim 50 km/h te hard naar huis was gereden over de snelweg. Dit deed hij na een nachtdienst dus reedt hij harder dan 180 kilometer per uur, wat natuurlijk levensgevaarlijk is.

Op de blaren zitten

Door de hele situatie heeft Jan-Willem veel stress, spanning en onzekerheid ervaren. Het is natuurlijk ook best wel onhandig als je geen rijbewijs hebt als politieagent. Op dit moment is de officier van justitie met zijn zaak bezig en die gaat kijken of hij voor moet komen, of dat hij een cursus moet gaan doen. Die gaat ook bepalen hoelang Jan-Willem zijn rijbewijs kwijt is.

Jan-Willem mag gelukkig wel zijn werk blijven doen. Helaas voor hem moet hij de komende tijd wel als bijrijder mee, of moet hij op de fiets. Hij geeft zelf aan dat hij het begrijpt en dat hij het wel zo netjes vindt om op de blaren te gaan zitten. Hij pakt immers zelf ook regelmatig wat rijbewijzen van mensen af die te hard rijden. Het is een beetje hypocriet om te doen alsof je schijnheilig bent, als je dat niet bent. Hieronder de video die Jan-Willem online gezet heeft.

Meer van dit: