HomeHumorVoor het leukste bedrijfsuitje leer je hoe je professioneel kunt doodvallen

Voor het leukste bedrijfsuitje leer je hoe je professioneel kunt doodvallen

Het bedrijfsuitje is normaal gezien altijd iets wat een beetje verplicht voelt. Eigenlijk vind alleen degene die het organiseert het een beetje leuk en de rest sloft er maar wat bij. Om die reden zoeken steeds meer mensen naar originele bedrijfsuitjes. Een origineel idee is professioneel leren doodvallen!

Leren doodvallen

Ik hoor je denken, wat heb ik daar nou aan? Maar weet je hoeveel escape mogelijkheden je hebt als je professioneel kunt doodvallen. Stel je eens voor… Je staat ergens op één of ander feest van je schoonfamilie waar je écht niet weg kunt. Hoe lekker zou het dan zijn als je deze trick ineens uit de hoge hoed kan toveren!

Leren doodvallen is ideaal geschikt als bedrijfsuitje omdat je die mensen toch alleen maar op het werk ziet. Toegegeven, op het werk doodvallen zal niet meer werken. Nog een pluspunt is dat je eindelijk die vervloekte collega kunt zien doodvallen. Slaap je toch weer lekkerder op.

Stuntschool

Er is helaas (nog) niet zomaar iemand die bedacht heeft, ik ga een cursus doodvallen opzetten die ik richt op bedrijfsuitjes. Tóch is het zeker mogelijk als je een willekeurige stuntschool in de buurt belt. Zij hebben eigenlijk altijd wel tijd en motivatie om iedereen te leren doodvallen. Lijkt me ook een heerlijke baan! Benieuwd wat je leert tijdens zo’n uitje? Check dan eens deze video

Meer van dit