HomeShowgekkiesVolgers van Sylvie Meis boos omdat ze bikinifoto's heeft geplaatst

Volgers van Sylvie Meis boos omdat ze bikinifoto’s heeft geplaatst

Volgers van Sylvie Meis zijn boos omdat ze steeds bikinifoto’s post. De reacties onder haar foto’s zijn niet mals en ze krijgt ze uit allerlei landen. Ze lijkt er gelukkig zelf niet echt mee te zitten want ze gaat stuk door met het posten van bikinifoto’s.

Comments

Als je een post van Sylvie Meis voorbij ziet komen dan zal je er niet snel bij stilstaan dat ze al 44 jaar oud is. De prachtige blonde ex-vrouw van Rafael van der Vaart is nog altijd in bloedvorm en dat laat ze maar wat graag zien aan haar 1,4 miljoen volgers.

Normaliter zijn de volgers van Sylvie enthousiast maar op de laatste paar posts krijgt ze het flink te verduren. Mensen zijn boos omdat ze altijd maar in bikini loopt en dit dan uitgebreid laat zien op haar socials. De comments staan vol met boze en kwetsende uitspraken en die krijgen aardig wat bijval van andere volgers.

Afkraken

De bikinifoto’s van mevrouw Meis worden flink afgekraakt. 70% van de comments staat vol met gedoe en gezeur. Een korte greep uit wat reacties zijn: “Wij hebben het nu wel gezien.Met.je kinderlijker lijf.word is wat volwassener.” Aan de reactie is wel te zien dat het niet gaat om iemand met een hoog IQ.

Ook Duitsers plaatsen dergelijke comments. Vrij vertaald vinden we bijvoorbeeld deze topcomment: “Natuurlijk mag de verplichte PH film niet ontbreken, het wordt saai.” of “Je ziet het gewoon niet meer zitten saai altijd dezelfde foto’s”. Toch zijn het de Nederlanders die vernietigend zijn. De comments staan er echt vol mee maar wij zien het probleem niet. Wat ons betreft post ze elke dag dit soort content! 😉

Onderstaand kun je wat posts vinden waar het om gaat. Je kunt via Instagram de comments van die posts doorkijken. Daar kun je de Duitse comments ook makkelijk vertalen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Meer van dit: