HomeWTF?!Enorme krokodil gevonden terwijl benen van vrouw (41) uit zijn bek steken

Enorme krokodil gevonden terwijl benen van vrouw (41) uit zijn bek steken

Een enorme alligator is gevonden terwijl de benen van een vrouw van 41 nog uit zijn bek steken. Het tafereel vond plaats in een Amerikaanse woonwijk. Daar liep een man op zijn gemak over straat tot hij ineens een 4 meter lange alligator met een vrouw in zijn bek zag.

Gevaarlijke alligators

Het is algemeen bekend dat je in Amerika goed moet uitkijken voor alligators. De dieren zijn levensgevaarlijk voor zowel mens als dier. Doordat het klimaat er zo goed is, stikt het van de alligators. Normaliter zaten die lekker in de riviertjes, meertjes en bossen maar ze duiken ook steeds vaker op in woonwijken.

Als ze in een woonwijk opduiken worden ze vaak niet zo groot dus het was behoorlijk schrikken toen een man de 4 meter lange joekel in een slootje zag zitten. Toen hij goed keek, schrok hij eigenlijk nog meer. Er leken namelijk benen uit zijn bek te steken. Hij schakelde de brandweer in, die concludeerde dat het inderdaad de benen van een mens waren.

Benen staken uit zijn bek

De benen waren van een 41-jarige dakloze vrouw die gepakt is door de alligator. Normaal laten ze mensen wel met rust maar een grote als deze heeft een makkelijk hapje aan een slapende vrouw. Het dier werd gevangen en afgemaakt om te kijken of het echt om een mens ging.

Toen ze het dier open maakte, zagen ze inderdaad de vrouw. De vrouw was een bekende bij de politie want ze had al vaker boetes gehad omdat ze in het gebied was. Vlak bij waar de alligator gevonden werd, is een basisschool waar iedere dag kleine kindjes spelen. Maar goed dat het dier dus op tijd werd opgemerkt en weggehaald. Check de beelden hieronder.

Meer van dit