HomeWTF?!112Vandaag presentatrice over 'lijk' in het water: "Ze had wel mooie billen"

112Vandaag presentatrice over ‘lijk’ in het water: “Ze had wel mooie billen”

In het programma 112Vandaag werd een item behandeld over een gevonden lichaam wat geen lichaam bleek. Het bleek te gaan om een pop waar men plezier mee kan hebben. Het was even schrikken voor de hulpdiensten maar het was ook al gauw duidelijk dat het om een pop ging.

112Vandaag

In het programma 112Vandaag worden alle items behandeld over wat er de afgelopen 24 uur voor de hulpdiensten is gebeurd. Ze kijken naar welke meldingen er waren en wat de redenen waren om uit te rukken. Omdat er best wel grootschalig werd gereageerd op de pop, komt die uiteraard terug in het programma.

Samen met Ellie Lust kijken ze naar de ‘reddingsactie’. Wanneer ze er dan wat over moeten zeggen, heeft de presentatrice niks beters te zeggen als: “Ze had wel mooie billen”. Misschien een beetje ongepast om te zeggen, maar het leidde wel tot lol onder de kijkers. Ze had het beter alleen kunnen denken.

Schrikken

Toch was de situatie niet alleen maar lol en leut. Het is natuurlijk flink schrikken wanneer je een lichaam ziet drijven in het water. De hulpdiensten zien zulke dingen helaas vaker maar omstanders dachten lang dat ze naar een dame keken. Door het formaat waren er zelfs mensen die bang waren dat het om een kind ging. De pop is namelijk niet op levensecht formaat gemaakt.

Hij zal na Koningsdag in het water beland zijn. Het hoofd mistte, daar kon de oude eigenaar waarschijnlijk geen afscheid van nemen. Toch fijn als je altijd nog zon koppie op zolder hebt liggen als back-up voor wanneer je vrouw niet wilt.

Meer van dit: