HomeTelevisieLLDL deelnemer Aad is geen borsten- of billenman, maar gaat liever voor...

LLDL deelnemer Aad is geen borsten- of billenman, maar gaat liever voor iets anders

Bijna alle mannen hebben een voorkeur voor uiterlijke kenmerken bij een vrouw. De één is dol op borsten en de ander wordt helemaal gek van de bips. Als Betty aan Aad vraagt waar zijn voorkeur ligt, heeft hij daar wel een goed antwoord op.

Aantrekkingskracht

Aantrekkingskracht is enorm belangrijk in een relatie. Als dat er niet is, is er eigenlijk ook niet echt een basis. In Lang Leve de Liefde worden de deelnemers gecast, zonder dat ze elkaar gezien hebben.

Ze hebben elkaar dus niet uitgezocht, maar moeten het wel 24 uur met elkaar uithouden. Als je dan een borstenman bent en je komt bij iemand terecht met cupjes kleiner dan A, dan baal je als een stekker. In het geval van Aad, is dat anders. Die kijkt niet op of om van een A of juist een kneitergrote X-cup.

Duidelijke voorkeur

Aad heeft helemaal geen duidelijke voorkeur, en vindt het ook niet interessant wat voor bips zijn potentiële partner heeft. Als het aan Aad licht, gaat hij lekker voor het hele varken. Hij lijkt het goed te bedoelen maar Betty schiet daar behoorlijk van in de lach. Ze vat het op als een ‘mollige’ opmerking.

Aad heeft al gauw door dat hij iets heeft gezegd wat niet heel handig was en probeert zichzelf eruit te redden. Zowel kijkers als Betty gaan helemaal stuk om Aad zijn slungelige opmerking.

Meer van dit: