HomeShowgekkiesStrafrechtelijke vervolging voor 2 mensen rondom The Voice of Holland

Strafrechtelijke vervolging voor 2 mensen rondom The Voice of Holland

Het is alweer een tijdje geleden dat Tim Hofman met zijn programma BOOS een item maakte over The Voice of Holland. Dat item ging over vermeende strafrechtelijke feiten in en rondom het programma. Na een lange tijd onderzoek heeft het OM nu besloten om over te gaan op strafrechtelijke vervolging in twee gevallen.

Vervolgingen én sepot

De politie heeft onder leiding van het Openbaar Ministerie een flink onderzoek gedaan naar hoe de vork nou in de steel zat. Uiteindelijk waren het vier personen waar onderzoek naar gedaan werd. Twee van heb kunnen nu daadwerkelijk een strafrechtelijke vervolging krijgen.

Omdat het dus vervolgd gaat worden, mogen de namen van deze mensen niet meer genoemd worden. Gelukkig durft onze juice koningin Yvonne het wel aan en benoemd Ali B en Jeroen Rietbergen. Het OM benoemd het als een 41-jarige man uit Almere en een 51-jarige man uit Huizen. 1+1 is gelukkig 2.

Marco B

De zaak van ene Marco B is niet behandeld. Dit wordt namelijk gezien als een losstaande zaak. Die losstaande zaak loopt momenteel nog dus daar moet waarschijnlijk ook nog het één en ander aan rommel boven tafel komen.

In Nederland is het zo geregeld dat je onschuldig bent totdat het tegendeel bewezen is. Nu blijkt dat ze vervolgd gaan worden is het moeilijk om ze nog als onschuldig aan te zien. We zullen vanzelf wel mee gaan krijgen hoe het afloopt.

Bron: Lifeofyvonne en OM

Meer van dit: