HomeShowgekkiesJuicekanaal: Deze bekende Nederlander chanteert dame met naaktfoto's

Juicekanaal: Deze bekende Nederlander chanteert dame met naaktfoto’s

Juicekanalen zijn ontzettend populair en de Nederlandse bevolking lijkt er dagelijks van te smullen. In de reacties doen ze stoer met appeltaart recepten maar diep van binnen willen ze (blijkbaar) graag weten hoe het met onze sterren gaat. Ook vandaag kwamen we weer een verontrustende scoop tegen.

Chantage

Juicekanaal Juicechannel kwam vandaag met een scoop die gaat over de wereldberoemde DJ, Nicky Romero. Dit keer dus geen C artiesten of Andre Hazes maar iemand die écht rete bekend is. Volgens Juicechannel is het kersverse jurylid van Ava Stars een stiekemerd eerste klas en is hij er niet vies van om dirty chats naar meiden te sturen.

Ze vermelden erbij dat dit ook de reden is dat de relatie tussen Nicky en Dafne Schippers op de klippen is gelopen. Ze hebben best wat bewijs erbij staan waaruit blijkt dat Nicky Romero inderdaad een vreemde aanpak heeft als het gaat om het praten met meiden.

Geknipt en geplakt

Het lijkt er wel op dat er het één en ander in de gesprekken is veranderd of weggehaald omdat er soms antwoord gegeven wordt op dingen die niet gevraagd worden. Zo wil hij verder praten op snapchat, waar hij dan om naaktfoto’s zou vragen.

In de onderstaande stories van Juicechannel kun je zien hoe hij te werk gaat en andere volgers van het kanaal beamen zijn werkwijze. In het dorp waar hij woont zou hij zelfs bekend staan als viespeuk. Later kwam daar nog meer bij, wat vrij zorgwekkend is.

Via Juicechannel

Via Juicechannel

Via Juicechannel

Via Juicechannel

De volgende stories gaan namelijk over hoe Nicky Romero een dame chanteert met naaktfoto’s. Deze beelden zijn gemaakt zonder dat de dame het wist. Ze werden door Nicky ingezet om te zorgen dat ze niet meer over hem zou roddelen. Geloof wat je wilt geloven maar Nicky lijkt niet bepaald een fijne gozer te zijn als het over de omgang met vrouwen gaat.

Via Juicechannel

Via Juicechannel

Via Juicechannel

Via: Juicechannel

Meer van dit: