HomeShowgekkiesFans kunnen het niet geloven: Jutta Leerdam op date met wereldberoemde ster

Fans kunnen het niet geloven: Jutta Leerdam op date met wereldberoemde ster

Sinds Jutta Leerdam het uitmaakte met schaatser Koen Verweij, heeft heel mannelijk Nederland mogen hopen dat zij de volgende waren. Toch heeft Jutta niemand meer (officieel) gedate. Natuurlijk krijgt de blondine nog genoeg aandacht. Zelfs een wereldberoemde influencer heeft zijn oog op haar laten vallen. En niet zonder succes, zo blijkt nu.

Instagram

Tegenwoordig zegt het wat als je elkaar volgt op Instagram. Om die reden was het opmerkelijk dat Jake Paul, een bekende YouTuber en amateur-bokser, haar begon te volgen. Hij volgt bijna geen andere vrouwen op Instagram. Maar in januari dook Jumbo-Vista-schaatser Jutta Leerdam ineens op in zijn lijst met volgers. Het lijkt er nu op dat er meer speelt dan alleen digitaal contact.

Vraag me niet waarom er iemand is die dat allemaal in de gaten houdt en uitzoekt, maar toch is het interessant te noemen. Onze Jutta is zelf natuurlijk ook gewoon een wereldberoemde superster en zeker nu ze alles wint wat er te winnen valt, is ze de hoofdprijs voor iedere man!

Miami

Juicechannel weet ons te vertellen dat de twee elkaar zeer waarschijnlijk ontmoet hebben. Jutta is namelijk op vakantie naar Miami. Laat het nou net zo zijn dat Jake Paul ook op dit moment in Miami zit. Omdat hij daar niet woont, kun je van 1+1 misschien 2 maken.

Jutta zat gister in ieder geval prachtig opgemaakt bij een Hugo Boss modeshow. Een show waar zeer vermoedelijk ook wel een afterparty bij zit. Balen mannen, het lijkt erop dat Jutta binnenkort weer van de markt verdwijnt.

Jutta Leerdam Jake Paul
Afbeelding: Juicechannel

Meer van dit: