HomeShowgekkiesJuicekanaal deelt nu ook de beelden van Nicol Kremers en haar minnaar

Juicekanaal deelt nu ook de beelden van Nicol Kremers en haar minnaar

Gisteren deelde we al een stukje over Nicol Kremers en een vermeende affaire. Het enige bewijs was toen nog een screenshot van juicekanaal Reality_FBI maar nu komen daar dan ook de beelden bij.

Ongezonde relatie

Hoe lang Nicol Kremers en ondernemer Peter Gillis nog bij elkaar zullen zijn is maar de vraag. Het moet toch vrij ongezond zijn voor een relatie als één van de twee elke keer zulk soort geintjes uithaalt. Het is ook niet perse iets wat je kunt blijven ontkennen. Zeker als de beelden zo duidelijk zijn als deze.

Op de beelden is duidelijk te zien hoe Nicolleke lekker een peukie staat te paffen met één of andere gozer. Die gozer zou Nicol haar minnaar zijn en op de beelden lijkt het alsof ze elkaar wat in de mond fluisteren. We zullen niet oordelen, dat mag je vooral zelf doen.

Reality_FBI

Het is niet de eerste keer dat juicekanaal Reality_FBI wat spraakmakends weet te vinden. Ze wisten bijvoorbeeld ook precies te vertellen wie de streaker bij Veronica Inside was en zelfs wat die zou verdienen.  Het ziet er naar uit dat roddelkoningin Yvonne steeds meer concurrentie gaat krijgen van Mike, de eigenaar van Reality_FBI

Beeld: Skoften

Meer van dit: