HomeWTF?!Kijkers van 'Married At First Sight' doen ontdekking: Programma compleet in scène...

Kijkers van ‘Married At First Sight’ doen ontdekking: Programma compleet in scène gezet

Fans van het programma ‘Married At First Sight’ zullen wel balen wat ze hier gaan lezen. Het programma is bedacht om mensen te laten trouwen die elkaar voor het eerst zien. Nu blijkt toch dat het hele programma in scène wordt gezet, gooien ze hun hele geloofwaardigheid in de prullenbak.

Geloofwaardigheid

Steeds minder mensen geloven wat ze op televisie zien. Vroeger kwamen programma’s er nog wel mee weg als ze een beetje sleutelde aan het beeldmateriaal maar tegenwoordig zijn kijkers steeds scherper. Ook kan er niets meer in scène worden gezet want de steeds populairder wordende juicekanalen hebben die onzin heel snel door.

Met de aanstaande komst van Married At First Sight: Match or Mistake, gaan er al een heleboel speculaties over de deelnemers. Juicekanaal Reality_fbi wist al te melden wie er mee zouden gaan doen maar kwam nu met meer nieuws. Er gaat namelijk een stel met elkaar trouwen, dat elkaar al door en door kent. Niet helemaal at first sight dus. Om die reden helpt het programma haar geloofwaardigheid nu naar de gallemiezen.

Fans teleurgesteld

Eerder was al duidelijk dat er een stel bekend met elkaar was en nu dus weer. Fans zijn dan ook erg teleurgesteld in het programma en balen er enorm van dat de authenticiteit eraf is. Zeker in ‘Match or Mistake’, waar wat vlottere stellen aan meedoen, had het makkelijk gekund met mensen die elkaar nog nooit gezien hebben.

In de post van Reality_fbi is te zien: “En wij maar denken dat ze bij Married At First Sight mensen aan elkaar koppelen die elkaar niet kennen. Niets blijkt minder waar. Twee deelnemers kennen elkaar door en door en waren al vrienden van elkaar. Weer een programma die z’n eigen geloofwaardigheid om zeep helpt.”

Afbeelding: Reality_fbi op Instagram

Meer van dit: