HomeShowgekkiesAli B maakt zijn comeback en denkt ineens dat hij Alie Boomsma...

Ali B maakt zijn comeback en denkt ineens dat hij Alie Boomsma is

Alie B is een tijdje van het toneel verdwenen geweest. De in opspraak gekomen artiest nam zichzelf in bescherming en kneep hem er even tussenuit. Het lijkt er nu op alsof hij een handvol mindfulness cursussen genomen heeft want hij deelt graag zijn persoonlijke nieuwe, verbeterde visie.

Positiviteit

Ik kan me voorstellen dat het wat met je doet als je van de één op de andere dag wordt uitgekotst door een heel land. Eerlijk is eerlijk, als je dan sterk weet te blijven, heb je het in je hoofd wel op orde. Of dat nou komt omdat je mentaal ijzersterk bent of omdat je allerlei cursussen hebt genomen, maakt even niet uit.

Dat Ali momenteel precies weet hoe het in zijn hoofd werkt, heeft hem doen beseffen dat hij zijn bevindingen moet delen. Speciaal daarvoor maakt hij een video om duidelijk te maken hoe je positief in het leven moet staan. Uiteraard doe je dit door in je onderbroek in het water te springen.

Advies

Waarom Ali ineens ongevraagd positiviteit advies geeft is niet helemaal duidelijk. Misschien heeft hij een voorbeeld genomen aan Arie Boomsma? Dat hij zich nu niet meer als Ali B de rapper profileert, maar als Alie Boomsma de positivitietsgoeroe. Wij hebben in ieder geval geen idee.

Via onze vrienden van VKMAG

Meer van dit: