HomeGekkiesAli B laat zien hoe lang hij zijn adem in kan houden...

Ali B laat zien hoe lang hij zijn adem in kan houden onder water

Ali B was even uit de running omdat hij de ‘B’ in Ali B was kwijtgeraakt. Maar nu heeft hij die teruggevonden en deelt hij zijn nieuwe en verbeterde visie. Zijn B blijkt namelijk voor Boomsma te staan. Het blijkt dat hij, tijdens zijn afwezigheid, een aantal mindfulness cursussen heeft gevolgd.

Innerlijke rust

Weet je nog dat je vroeger in het zwembad wel eens wilde testen of er iemand om je gaf? Dan ging je net alsof doen dat je levenloos ronddobberde. Of was ik de enige die dat deed? Afijn, Ali kwam erachter dat zoiets ontzettend veel innerlijke rust met zich meebrengt.

Hij laat een filmpje zien waarin hij in het zwembad ligt. Daar zet hij bij: “Bijna 2 minuten onder water! Even tot rust komen met mijn gedachten.” Je kunt zeggen wat je wilt maar het is wel een knappe prestatie. Zeker voor iemand met de drukte van Ali, zal het best wat training gevergd hebben om dit te kunnen bereiken.

@ali.bouali

Bijna 2 minuten onder water! Even tot rust komen met mijn gedachten. 😌 #onderwater #innerpeace #meivakantie #vakantie #zwembad #rust #water #almere

♬ origineel geluid – Ali b

Meer van dit: