HomeGekkiesDame heeft advies nodig: Haartjes los of vast?

Dame heeft advies nodig: Haartjes los of vast?

Het leven van een TikTokker is helemaal niet zo makkelijk als het lijkt. Elke dag sta je weer voor nieuwe moeilijkheden in je carrière. De creators vertellen namelijk vaak dat het helemaal niet makkelijk is om nieuwe ideeën voor een video te bedenken.

Je zou soms bijna denken dat ze het zwaarder hebben dan een stratenmaker door de hoeveelheid klachten die ze op het internet zetten. Ze vergeten er alleen bij te vertellen dat ze kunnen doen wat ze willen, wanneer ze maar willen en dat ze daar in veel gevallen 10x meer mee verdienen.

Complimentjes harken 

Eigenlijk vinden alle vrouwen het leuk om complimentjes te ontvangen, maar er is ook een groep vrouwen die zelf hun eigen complimentjes binnen willen harken. Als je dan flink wat volgers hebt op TikTok, dan is dit natuurlijk ideaal om te gebruiken voor zelfverheerlijking.

Een blonde dame die donders goed weet dat ze een prachtige meid is, gaat daarom voor de camera haar haren vastbinden. Natuurlijk even extra zwoel een plukje haren langs de tong en uiteraard een wijde V-hals top om haar pluspunten goed te belichten.

Mannen door het dolle heen 

De mannen boeit het natuurlijk helemaal niets hoe ze haar haren heeft zitten. Het enige wat opvalt zijn de enorme exemplaren van de meid.

De dames kijken wel naar haar haren en vertellen haar graag wat ze met haar haren kan doen. Al met al krijgt ze van zowel mannen als vrouwen genoeg complimentjes om weer een paar uur op vooruit te kunnen.

Er komt natuurlijk een tijd dat ze meer moet gaan doen voor complimentjes. We wachten daarom ook met spanning af wat voor creatieve ideeën deze dame nog meer zal hebben.

@voluptuous.oasis.2

Voluptuous Oasis Presents A Emhandley 🥳🥳🥳 #para #paratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii #parar #Bella #Belleza #Chica #modelo #Hermosa #rubia #rubias

♬ original sound – Voluptuous Oasis Part 2

Meer van dit: