HomeWTF?!Ellie staat op OnlyFans maar komt er dan achter wie haar grootste...

Ellie staat op OnlyFans maar komt er dan achter wie haar grootste fan is: “Ik walg hiervan”

Steeds meer dames kiezen ervoor om een OnlyFans account te starten. Als je een mooi lichaam hebt en een mooi gezichtje, dan kun je flink wat knaken verdienen via het platform.

Er zijn zelfs modellen die tonnen verdienen op het platform. Steeds meer dames hebben daarom de droom om bekend te worden op het platform, zodat ze zichzelf financieel vrij kunnen werken.

Elly Mae Baker

Elly Mae Baker is een Australische dame die haar succes heeft gevonden via OnlyFans. Ondanks dat haar volgers genieten van haar content, vond haar familie het een stuk minder leuk. Hoewel Elly het zelf niet verteld had tegen haar vader, is hij er via familie toch achter gekomen. Alsof dat nog niet erg genoeg was, kwam Elly Mae Baker er ook achter dat haar vader uitgebreid haar content had bekeken.

Haar vader confronteerde haar namelijk met de content die ze op het platform post. Hij vertelde dat hij het haar twee kinderen zou laten zien als ze ouder zijn. Elly Mae gaf aan dat haar content niet zo extreem was, maar toen wist haar vader in geuren en kleuren te vertellen hoe haar content eruitzag. Dat haar vader zo goed wist hoe haar content was, maakte Elly Mae misselijk.

‘Ik stopte met eten’

“Ik ben er echt ziek van geweest dat mijn vader mijn content heeft gezien. Hij heeft niet ÊÊn fotootje gezien, maar letterlijk meerdere foto’s en video’s.” 

Elly Mae voelde zich zo verraden dat ze een tijdje is gestopt met eten. “Ik was een emotioneel wrak en ik denk dat ik er nooit overheen kom dat mijn vader uitgebreid naar mijn content heeft gekeken.”

Boze papa

Toen haar vader haar ook nog dreigde om de content aan haar kinderen te laten zien, was de maat vol voor Elly Mae. Dit kon ze haar vader niet vergeven, waardoor de relatie van beide inmiddels erg slecht is.

Hieronder wat van de content waar papa zo boos om is geworden. Dan heb je een beetje een idee wat voor meisje Elly is.

Meer van dit: