HomeShowgekkiesVoor deze gelekte foto's van Famke Louise zou je eigenlijk moeten betalen

Voor deze gelekte foto’s van Famke Louise zou je eigenlijk moeten betalen

Als je iedere dag wel eens op social media kijkt dan is dit nieuws je vast niet ontgaan. Gister stond het hele internet namelijk bomvol met het nieuwtje dat Famke Louise foto’s van zichzelf gaat verkopen op OnlyFans.

Foto’s van jezelf verkopen

Wie dieper in dit nieuwtje is gedoken, kwam er achter dat het niet om OnlyFans ging maar om FanCentro. Dat is een platform uit Nederland, dat een beetje hetzelfde werkt.

Al gauw kwam naar buiten dat ze er een paar foto’s op ging zetten en dan een team inhuurde dat namens haar zou chatten. Pukkelpubers en oude smeerpijpjes praten dus niet met Famke zelf, maar met haar team. Eigenlijk betaal je dus alleen voor de beelden die je gaat zien. Of je dat er voor over hebt moet je zelf weten, maar ik kan alvast adviseren om dat niet te doen.

Beelden worden gelekt

Het is natuurlijk niet netjes, maar de foto’s van Famke die online stonden zijn meteen al gelekt. Mensen die betaalde waren woest om wat ze te zien kregen en dat is best wel terecht te noemen.

Famke maakt het namelijk helemaal niet zo spannend als dat je zou mogen verwachten van betaalde content op dat platform.

Hoewel ze vooral zei dat niemand Famke Louis naakt te zien zou gaan krijgen, was het toch een enorme teleurstelling voor alle smeerpijpjes die geld overmaakte.

Uiteraard kregen wij de foto’s onder onze ogen, want Yvonne Coldeweijer besloot ze te delen. Vanzelfsprekend mogen we die foto’s niet op onze website laten zien, dus hebben we ze even in ons WhatsApp kanaal weggezet.

Als je op de afbeelding van Famke hier beneden klikt, dan kom je bij de foto’s uit. Je zou er ook voor kunnen kiezen om gewoon op dit linkje te klikken, dan kom je rechtstreeks bij ons WhatsApp kanaal uit.

Meer van dit: