HomeShowgekkiesDit is het achterlijk hoge bedrag dat je voor barbie's only fans...

Dit is het achterlijk hoge bedrag dat je voor barbie’s only fans moet betalen

Er zijn weer een paar weken voorbij waarin er geen nieuws is geweest over Samantha de Jong. Nu is het zo dat Barbie aankondigde een only fans pagina te starten. Nu ze dat ook echt gedaan heeft is wel duidelijk dat ze niet heel veel fans nodig heeft om een lekker leventje te hebben.

Barbie op only fans

Of Samantha de Jong na alle commotie en nieuwsberichten nog steeds fans over heeft is maar de vraag. Toch gaat ze proberen om na haar gedwongen periode als prostituee, zelf een carrière op te bouwen op het platform only fans.

Dat platform is gemaakt om dames van plezier een mogelijkheid te geven om digitaal zelf hun content te maken. Zo zouden ze niet meer afhankelijk zijn van sleutelfiguren die hun zaakjes niet heel netjes aanpakken. Een fan zou dan een bedrag per maand moeten betalen om bepaalde content van de creator te krijgen en te zien.

Goudmijntje

Dat de creators goed van het platform kunnen leven is niet altijd een gegeven. Ze kunnen zelf de prijzen bepalen en moeten hard werken om een betalend publiek te vinden. Tenzij je dus een prijs hanteert waar je aan 2 klantjes genoeg mee hebt. Die laatste optie heeft Barbie gekozen.

Het juicekanaal Reality FBI kwam er namelijk achter welke tarieven ze hanteert en die zijn niet mals. Zo moet je 500 tot 900 euro betalen voor een enkele foto en 1500 euro voor een maandabonnement. Je moet toch wat als je niet meer relevant bent…

Barbie only fans tarieven
Afbeelding: Reality FBI op instagram

Bron: SGXL

Meer van dit: