HomeShowgekkiesBarbie doet vanuit kliniek boekje open over sekswerk "Daarom moet ik mijn...

Barbie doet vanuit kliniek boekje open over sekswerk “Daarom moet ik mijn mond houden”

Normaal haalt ze iedere week wel een keer een headline om iets wat ze uitvreet maar dit keer was het al een tijdje rustig rondom Samantha de Jong aka Barbie. Voor Story is dit reden genoeg om een interview met haar te houden. 

Bijbaantje

Onder andere het feit dat ze een bijbaantje leek te hebben als prostituee, was nieuws dat je wellicht voorbij hebt kunnen zien komen. Er deden namelijk verhalen de ronde dat ze in een bordeel in Den Haag zou werken.

Tegen Story bevestigt ze dit maar ze zegt erbij dat ze dat niet vrijwillig deed. Ze zegt te zijn gedwongen en dat er momenteel onderzoek naar gedaan wordt. “Daarom moet ik mijn mond houden. Maar het is de politie geweest die mij twee maanden geleden heeft ‘bevrijd’. Daar was ik heel blij mee. Het was voor mij de ommekeer in mijn leven.”

Afkicken

Momenteel zit Barbie in een afkickkliniek. Ze zou er al twee maanden zitten en ‘moet’ nog zon 4 maanden blijven om af te kicken. Ze zit in een kliniek die zich gespecialiseerd heeft in verslavings- en traumaproblemen. Ze zit in de kliniek omdat ze naar eigen zeggen niet meer het leven wilde leiden dat ze deed. Logisch… als je gedwongen in de prostitutie zit.

Verder wil ze niet met de buitenwereld praten over wat er gebeurd is, maar vooral kijken naar wat de toekomst voor haar brengt. Ze geeft aan nooit meer drugs te willen gebruiken en ook haar banden te willen verbreken met de mensen die haar in dit leven brachten en hielden. Over het drugsgebruik zegt ze “Ik was mezelf zo kwijt. Ik was echt verloren”. Wat er allemaal van waar is moet maar blijken. De vorige keer dat ze in een afkickkliniek zat, haalde ze ook al het nieuws.

Meer van dit: