HomeWTF?!Om deze reden moet je spinnen in je kamer áltijd weghalen

Om deze reden moet je spinnen in je kamer áltijd weghalen

Spinnen in huis zijn hartstikke nuttig. Ze vangen ongedierte zoals muggen of fruitvliegjes, dus eigenlijk moet je juist blij zijn wanneer je ze vindt. Toch worden spinnen zelf vaak als ongedierte gezien, niet geheel onterecht want soms kunnen spinnen hartstikke vervelend zijn.

Spinnen in huis

De meeste mensen hebben het niet zo op spinnen. Met name in huis, worden ze vaak weggehaald. Ook zorgen mensen er voor dat spinnen überhaupt niet binnen kunnen komen. Soms is het echter te veel moeite en laat je ze lekker zitten. Zo was er een die ditzelfde dacht, maar daar later spijt van kreeg.

Chris, een postbode uit het Engelse dorpje Sandon, werd ’s nachts ineens wakker terwijl hij moeilijk kon ademen. Direct besefte hij dat er iets goed mis was, en belde de alarmdiensten. Die hoorde ook aan hem dat het niet lekker zat, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht.

Ingeslikt

Hoewel de ambulance snel ter plekke was, viel het uiteindelijk reuze mee. In eerste instantie dachten ze dat hij wat aan zijn hart had, maar al snel kwamen ze tot de conclusie dat Chris waarschijnlijk een spin had ingeslikt. Ondanks dat hem dat enigszins gerust stelde, moest hij nog wel even in het ziekenhuis blijven.

De spin had hem namelijk gebeten in zijn huig. Hoewel het een kleine beet is, is het wel irritant genoeg om daar heftig op te reageren. Zeker als je niet weet wat er aan de hand is, kun je er erg van schrikken. Hij kreeg een infuus met zoutoplossing en antibiotica en was snel de oude. Om wat voor spin het precies ging is niet duidelijk, maar het kan dus geen kwaad om ze voortaan weg te halen in je slaapkamer 😉

Meer van dit: