HomeWTF?!Je kunt nu 2300 euro krijgen als je 100 kakkerlakken in je...

Je kunt nu 2300 euro krijgen als je 100 kakkerlakken in je huis loslaat

Je kunt nu 2300 euro krijgen als je 100 kakkerlakken in je huis loslaat. Deze aanbieding krijg je in het kader van onderzoek. Het bedrijf ‘The Pest Informer’ doet deze aanbieding omdat ze graag hun skills willen testen. Het bijzondere aanbod gaat nu viraal en dat zorgt voor meer dan genoeg aanmeldingen.

Addertje onder het gras

Je vraagt je nu vast af of er een addertje onder het gras zit en ja, dat zit er. Het addertje is dat dit om een bedrijf uit Amerika gaat. Het is dus maar de vraag of ze het interessant genoeg vinden om helemaal naar Nederland te komen om wat kakkerlakken weg te halen. Maar ja… niet geschoten is altijd mis!

Een vertegenwoordiger van The Pest Informer legt uit: “Door de constante ontwikkeling van technologie zoeken we steeds naar de best mogelijke manier om ongedierte te bestrijden. We richten ons voornamelijk op kakkerlakken en testen de nieuwste bestrijdingstechnieken om zo de effectiviteit te kunnen bepalen”. Om een zo goed mogelijk beeld te kunnen vormen, willen ze een realistische omgeving.

Kakkerlakken bestrijden

Het bedrijf laat je niet zomaar 100 kakkerlakken loslaten, om zo wat cash te verdienen. Er zitten voorwaarden aan. Zo moet het huis van jezelf zijn en moet je boven de 21 jaar zijn. Gedurende de eerste 30 dagen mag je de kakkerlakken niet zelf bestrijden en mocht het uiteindelijk mislukken, dan heb je pech en moet je het zelf maar uitzoeken.

Het onderzoek naar de bestrijding van kakkerlakken is best belangrijk. Experts over de hele wereld waarschuwen namelijk al langer dat de insecten steeds resistenter worden. Dat wil zeggen dat ze steeds beter tegen de bestrijdingsmiddelen kunnen. Heb je nou last van kakkerlakken in huis, dan heb ik hier wat tips voor je:

  1. Identificeren: Zorg ervoor dat je te écht te maken hebt met kakkerlakken en niet met andere soorten insecten. Kakkerlakken hebben meestal een plat, ovaal lichaam en lange antennes.
  2. Reiniging: Hou je huis schoon en vrij van voedselresten. Kakkerlakken zijn dol op voedselresten en vuil en komen ’s nachts uit hun schuilplaats om het op te zoeken.
  3. Waterbronnen beperken: Kakkerlakken hebben water nodig om te overleven. Repareer eventuele lekkages en verminder het vocht in je huis.
  4. Afdichten van openingen: Maak openingen of scheuren in muren dicht. Let ook op zwakke plekken in je vloeren en rond leidingen af.
  5. Professionele hulp: Als de kakkerlakkenplaag ernstig is, overweeg dan om professionele hulp in te roepen. Een professionele ongediertebestrijder kan de situatie beoordelen en passende maatregelen nemen.
  6. Niet experimenteren: Het is belangrijk dat je niet gaat zitten experimenteren met allerlei middeltjes en pesticiden. Kijk er gewoon goed mee uit en raak niet in paniek als je ze ziet.

Meer van dit: