HomeShowgekkiesPeter Gillis 'verpest' relatie met Wendy: "Ze kan nu voor zichzelf zorgen"

Peter Gillis ‘verpest’ relatie met Wendy: “Ze kan nu voor zichzelf zorgen”

Peter Gillis kon zijn geluk niet op toen hij Wendy van Hout tegenkwam op één van zijn vakantieparken. Wendy huurde er een stacaravan met haar vijf kinderen en was direct gecharmeerd van Peter en zijn geld. Voor Peter kwam het ook erg goed uit, want na zijn breuk van Nicolleke miste de kijkers een vrouw in de serie. Wendy werd dus snel in de realityserie van Gillis voorgesteld. 

‘De ware gevonden’

Al snel vertelde beide dat ze in elkaar de ware hadden gevonden. Ze waren dolgelukkig en heel Nederland mocht het weten.

Het duurde hoogstens een aantal weken voordat Wendy dus ook haar intrek nam in de villa van Peter. Bovendien kreeg ze direct een geheel eigen etage van Peter om haar TikTok kledingwinkeltje te promoten. Wendy dus door het dolle heen, want zoveel luxe en geld had ze nog niet eerder gezien.

Inmiddels heeft ze voldoende volgers via Peter weten te bemachtigen, waardoor ze niet meer geheel afhankelijk is van het geld van Peter. Het duurde ook niet lang voor Wendy ook aan haar eigen carrière begon te werken en heeft Peter nu zelfs zo ver dat hij haar promoot.

“Alles is groot bij Petertje”

We horen het hem nog zeggen: “Alles is groot bij Petertje”. Maar geldt dat ook voor de liefde die hij van Wendy ontving? Ze postte laatst nog een cryptische post met: “No one is permanent. Everyone comes for a particular period of time. So enjoy the phase of life and move on!

Deze quote bleek achteraf niet voor Peter te zij bestemd, maar voor een vriendin van Wendy die ze verloor. Veel mensen dachten dat het over Peter ging, maar dat bleek niet het geval. Ondertussen lijkt het er wel op dat Wendy steeds minder naar Peter omkijkt. Hoe lang zal dat nog goed gaan? Als Wendy echt voor het geld bij hem is, heeft ze hem niet lang meer nodig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Meer van dit: