HomeShowgekkiesPeter Gillis dieper in de put: 'Peter Gillis slaat vrouw in elkaar'

Peter Gillis dieper in de put: ‘Peter Gillis slaat vrouw in elkaar’

De rechtszaken vliegen Peter Gillis inmiddels om de oren. Zijn oud-werknemer Samir, Nicolekke en de FIOD zitten achter hem aan. Alsof dat nog niet genoeg is, is er nu opnieuw aangifte gedaan tegen Petertje. Een ex-vriendin van Peter beweert namelijk dat ze net als Nicol mishandelt is. 

Nieuwe aangifte Peter Gillis

Roddelpraat kwam gisteren met het nieuws dat er opnieuw een aangifte is gedaan tegen Peter Gillis. Het gaat hierbij om zijn ex-vriendin Angelique. Peter en Angelique hadden een relatie voordat Peter een relatie kreeg met Nicole.

Angelique reed tegenwoordig nog altijd rond in een Range Rover die ze heeft gekregen van Peter. Dit is niet voor niets, want Peter bleek geregeld nog te wippen met Angelique, terwijl hij een relatie had met Nicol. Nicol is daar zelfs een keer achter gekomen.

Geen bezoekjes meer aan Angelique

Nicol belde namelijk Peter op met videobellen tijdens de opnames van Massa is Kassa. Ze herkende direct de oprit van Angelique.

Nicol is toen daarheen gegaan en heeft de Range Rover van Angelique bekrast met de hak van haar schoen. Op het raam had ze met lippenstift een woord gekrast waarvoor je vroeger je mond met zeep moest wassen.

Range Rover

Momenteel heeft Peter weer een nieuwe Golddigger gevonden: Wendy. Wendy heeft geëist dat Peter geen bezoekjes meer bracht aan Angelique.

Hij wilde daarom de Range Rover terug en betaalde niets meer voor Angelique. Daar was Angelique het niet mee eens, waardoor ze direct aangifte heeft gedaan voor mishandeling.

Een aangifte zal de zaak van Nicol alleen maar sterker maken. Beide zaken zijn daarom door het Openbaar Ministerie samengevoegd. Misschien moet Petertje toch maar gauw die Range Rover teruggeven aan Angelique om verdere schade te voorkomen.

Meer van dit: