HomeWTF?!Nieuwkomers Ter Apel breken in, krijgen flinke tikken en doen dan aangifte...

Nieuwkomers Ter Apel breken in, krijgen flinke tikken en doen dan aangifte van mishandeling

Nieuwkomers Ter Apel breken in, krijgen flinke tikken en doen aangifte van mishandeling. Althans.. dat is hoe het verhaal gaat over de onderstaande beelden. Op die beelden is te zien hoe een stel gasten in Ter Apel probeert in te breken bij een huis waar een feestje aan de gang is.

Ter Apel

Ter Apel is al heel lang in het nieuws omdat het daar niet zo goed gaat met de hoeveelheid nieuwkomers. Het dorp stroomt over van de asielzoekers, en daar hebben de bewoners behoorlijk last van.

Helaas zijn niet alle mensen die asiel aanvragen hier naartoe gevlucht met de juiste beweegredenen. Er zitten er best een stel tussen die hier gewoon maar wat komen aankloten. Dat aankloten geeft dan weer flinke irritatie bij de bewoners en dat komt dan wel eens tot een confrontatie.

Bewoners zijn het beu

De bewoners in en rondom Ter Apel zijn het kotsbeu dat er steeds maar weer meer nieuwkomers hun kant op komen. Het is vanzelfsprekend dat je moet leven en laten leven maar als er dan mensen in je huis staan, is het logisch dat de stoppen dan even doorslaan.

Als je een feestje geeft en er staan ineens een stel onuitgenodigde gasten in je woonkamer, kun je daar best even raar van op kijken.

Je zou zeggen dat als er vreemden in je huis staan, dat je die wel een paar tikken zou mogen verkopen. In ons land is niets echter minder waar en dat weten deze gasten maar al te goed.

Naar eigen zeggen hebben ze flinke tikken gekregen en om die reden hebben de mannen aangifte gedaan tegen de mensen bij wie ze inbraken.

Op Twitter verschenen filmpjes van een beveiligingscamera die het hadden gefilmd. Een online platform heeft die filmpjes achter elkaar gezet en zo heb je een goed idee van wat er nou allemaal afspeelt daar.

Meer van dit: