HomeGekkiesGasten denken in te breken maar worden keihard aangepakt door waakhond

Gasten denken in te breken maar worden keihard aangepakt door waakhond

Als we het over inbrekers hebben dan hebben we het misschien wel over de meest onrespectvolle mensen ter wereld. Ze breken letterlijk in iemand zijn/haar veilige omgeving in en halen dan je geliefde spullen weg. Je zit daarna niet alleen met de angst maar ook zonder je spullen.

Veiligheid

Het is geen wonder dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hun huis goed te beveiligen. Inbrekers worden namelijk steeds brutaler en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Men hangt hun huizen vol met camera’s en alarmbellen en toch zijn er nog inbrekers die een risicootje nemen.

Naast camera’s en alarmen, is er nog iets wat heel goed werkt. Een waakhond kan je als de beste beschermen tegen klootzakjes die jouw huis in willen. Een hond slaat aan en als ze even zin hebben dan bijten ze ook nog eens. Genoeg reden voor inbrekers om bang te zijn voor honden. Groot of klein, ze maken direct dat ze weg zijn.

Waakhond

In het onderstaande fragment zien we hoe effectief een waakhond kan zijn. Twee klootzakjes hebben het namelijk voorzien op een huis. Je kunt duidelijk zien dat de camera’s niet echt afschrikken maar als vlak daarna de woeste waakhond begint te blaffen, dan zie je de mietjes rennen.

Zo snel als ze kunnen maken ze zich uit de voeten. De waakhond komt ondertussen in volle vaart op ze afgestormd. Helaas kan die ze niet meer bijbenen. Als de vrouw des huizes dan een kijkje komt nemen, ziet ze hoe de angsthazen er met de noorderzon vandoor zijn. Gelukkig staan ze goed op beeld… Daar gaan je street credits.

Via: JWS

Meer van dit: