HomeHumorDames lossen akkefietje op met hun handjes in Rotterdamse bioscoop

Dames lossen akkefietje op met hun handjes in Rotterdamse bioscoop

Als je echte actie wil zien in de bioscoop dan kies je al snel voor een 4dx ervaring. In Rotterdam is dat helemaal niet nodig, daar zorgen de bezoekers namelijk voor de nodige actie. Als de lichten van de bioscoop aangaan besluit iemand een eigen video te maken met echte actie. 

Akkefietje oplossen

Twee meiden krijgen het ineens aan de stok met elkaar in de Rotterdamse bioscoop. Wat eraan voorafgegaan is, is zoals zo vaak met dit soort filmpjes niet helemaal duidelijk.

Het opstootje begint met wat stoere woorden richting elkaar, waarna het al snel uitloopt op een matpartij. Je hoort iemand roepen: “doe is effe normaal“. Een klein duwtje volgt, waarna de ene meid de andere meid volop in het gezicht slaat. Moet je vaak toch even van bekomen.

Meer tegen één

De meid die de eerste klap ontvangt is er even van beduusd maar gelukkig voor haar, komt haar vriendinnetje het voor haar opnemen. Daarna besluit ze er ook op te springen, waardoor het twee tegen één wordt. Al snel loopt het uit tot een heuse matpartij waarbij meerdere mensen de meiden uit elkaar moet trekken.

Uiteindelijk besluiten de vriendinnetjes van het meisje dat de eerste klap uitdeelde, dat ze ook tikken uit willen delen. Zo loopt het akkefietje meteen weer eerlijk, dat scheelt.

De meid die het eerste slaat laat zich vooral kennen door haar ordinaire woordenschat. Ze roept alle scheldwoorden in combinatie met k*nker en dreigt ook om de meid dood te slaan, een echte kansenparel dus.

Gelukkig zijn er een aantal kerels bij die het akkefietje met gemak oplossen. Het hittepetitje wordt zonder pardon opgetild om af te koelen.

Het meisje met de grote mond besluit dan een nog grotere mond te geven. Gelukkig zijn de jongens verstandig en nemen ze haar gewoon mee. Bekijk de beelden hieronder.

Meer van dit: