HomeWTF?!Gozer op fatbike wil niet luisteren, gaat neus aan neus staan én...

Gozer op fatbike wil niet luisteren, gaat neus aan neus staan én wordt neergehaald

Het respect voor de politie is ver te zoeken tegenwoordig. Niet gek ook, want de politie mag niet veel meer doen. Als ze dan toch wat doen, staan ze meteen vol op film. Vaak komen ze er dan niet zo goed vanaf, maar deze agent verdiend een pluim.

Racen op fatbikes

Door de helmplicht voor scooters en brommers, zijn er steeds meer mensen die kiezen voor een fatbike. In principe is dat een brommer met trappers, dus daar worden behoorlijk wat caperiolen mee uitgehaald.

Wat precies de wet- en regelgeving met die fatbikes is, dat zou ik niet weten. We weten ook niet wat er precies voorafging aan het feit dat meneer de agent deze gozer van straat plukte. Wat ik wel weet is dat de jongeman niet erg onder de indruk is, en al zeker zijn fiets niet af wil geven.

Niet aanraken

Doordat de jongeman zijn fiets niet wil geven, pakt de agent hem maar gewoon af. Hiervoor moet hij fietsmeneer even aanraken, maar daar is die niet van gediend. Uiteindelijk wordt hij hardhandig van de fiets geduwd.

Het mannetje is zo op zijn pikje getrapt, dat hij het nodig vindt om met zijn neus tegen de neus van de agent te gaan staan. De agent is hier duidelijk niet van gediend.

Helaas is er in het fragmentje geknipt, waardoor we niet kunnen zien wat er dan gebeurt. Uiteindelijk zien we hoe de jongen zonder zijn fiets op de grond ligt.

Als er andere agenten aan komen lopen, kan hij makkelijk in de boeien geslagen worden. Ondertussen wordt alles door zijn vriendje gefilmd en online gezet.

Hij had met het delen van de beelden vast verwacht dat hij steun zou krijgen maar het tegendeel is waar. De jongen wordt keihard uitgelachen. Wat er verder met hem en/of zijn fiets gebeurd is, is niet duidelijk.

Meer van dit: