HomeHumorMan mag gratis winkelen in de Jumbo en scoort recordbedrag

Man mag gratis winkelen in de Jumbo en scoort recordbedrag

Één minuut gratis winkelen is iets waar iedereen wel eens van gedroomd heeft. Wat zou je pakken? Wat zou je tactiek zijn? Is één kar wel voldoende? Er zijn maar een handjevol mensen die deze ervaring in het echt hebben mogen hebben. Jumbo Froukje Sloot uit Stadskanaal gaf een man deze ervaring. En hoe!

Gratis winkelen

Gratis winkelen is niet iets wat iedereen een keer in zijn of haar leven kan doen. Toch is het wel iets waar iedereen al een tactiek voor heeft liggen. Ga je voor massa is kassa of ren je naar de duurdere producten?

Ik weet in ieder geval zeker dat ik zelf naar het vlees, de kaas en de wijn zou rennen. Hoewel tegenwoordig alles 10 keer zo duur lijkt als vroeger, zijn dat toch de deals die je moet hebben om het meeste rendement uit je minuutje te halen. Zo’n minuut blijkt namelijk toch altijd sneller dan je denkt als elke seconde telt.

Recordbedrag

Deze gozer in de Jumbo in Stadskanaal besloot een andere tactiek te kiezen om een recordbedrag te behalen. Hij koos er namelijk voor het diepterecord te pakken. Pijnlijk langzaam sjokt hij door de winkel om te pakken wat hij op zijn boodschappenlijstje heeft staan.

Terwijl de promotieploeg van Jumbo Froukje Sloot de man volgt, kiest de man zorgvuldig uit wat hij wil hebben. Een lekker flesje wijn, een pakje koekjes, shampoo en iets om te snacken. Hij besluit zelfs nog wat tijd te verspillen door op zijn gemak rond te kijken welk gangpad hij nou ook alweer in moest. Uiteindelijk loopt de klok af en zie je hem tevreden staan. Mooi man!

Meer van dit: